JL MUOVI

JL MUOVI

Muovituotteita ammattitaidolla jo 30 vuoden ajan

JL Muovi on satakuntalainen muovituotteiden asiantuntija, jonka työntekijöillä on pitkä kokemus muovituotteiden valmistamisesta ja suunnittelusta. Tuotanto koostuu tällä hetkellä kotitaloustarpeisiin suunnatuista muovitöistä.

JL Muovin tarina alkoi vuosia sitten henkareiden tuotannolla, josta sen toiminta on kehittynyt hurjasti eteenpäin. Vuosien varrella tuotevalikoimaan on tullut lisää muita kotitaloustarpeisiin suunnattuja tuotteita. JL Muovin tuotteet ovat laadukasta kotimaista tekoa.

Ammattitaitoinen ja innovatiivinen henkilökunta takaa tuotteiden laadun ja kehityksen. Tuote- ja palvelutarjontaa kehitetään jatkuvasti tarpeiden mukaan. Ammattitaito perustuu asiantuntevaan työkalujen ja muovituotteiden osaamiseen.

Kaikki JL Muovin tuotteet ovat kotimaisia ja ne valmistetaan omalla tehtaalla Porissa

TUOTANTO

Käytössämme on ammatiimaiset välineet ja koneet muovituotteiden valmistukseen. Tällä hetkellä käytössämme on kahdeksan ruiskupuristuskonetta, jotka ovat sulkuvoimaltaan 50 ja 500 tonnin väliltä.

ALIHANKINTA

Yhteistyö JL Muovin kanssa on sujuvaa ja varmaa. Teemme yhteistyötä monipuolisesti, jotta tuote saadaan mahdollisimman toimivaksi

Olemme saaneet 5.2.2013 oikeuden käyttää Avainlippu tunnusta, merkkinä suomalaisesta työstä.

Suomen Ekovalmiste Oy

KIERTOTALOUSTUOTTEITAKierrätyksellä kohti kiertotaloutta!

  AITOA SUOMALAISTA TYÖTÄ  Tuotteet on valmistettu Suomessa ja                     suomalaisella työllä!

            EKOLOGISUUS  Valintoja ja vastuuta ympäristöstä,   muista ihmisistä ja tulevaisuudesta!

Suomen Ekovalmiste Oy